Tredjepartslogistik (3pl eller 3-PL)

Det är inte din kärnverksamhet att lagerhålla, plocka, packa och skicka varor till dina kunder. Ägna dig istället åt att utveckla ert erbjudande, hitta nya produkter och träffa nya kunder – så tar vi hand om det praktiska kring logistiken.

Så fungerar tredjepartslogistik. Förutom säljare och kund finns det ännu en part, som sköter leveransen av varorna. Tredjepartslogistik är smart därför att du sparar pengar, ökar kvaliteten i leveranserna och frigör resurser som istället kan läggas på kärnverksamheten.

Tredjepartslogistik bygger på ett nära samarbete och det vanligaste är att vi blir en partner inom all godshantering, där vi dockar våra IT-system mot varandra och kopplar vårt leveranssystem mot ert ekonomisystem för automatisk fakturering. En annan variant är att starta från en låg nivå, med exempelvis bara lagerhållning, plock och pack eller distribution, och sedan bygga ett närmare samarbete över tid.

Du sparar pengar på tredjepartslogistik, eftersom alla dina varor lagras, packas och plockas av kunnig och erfaren personal i moderna lokaler med professionell logistikutrustning. Vi har stor erfarenhet av att leverera varor från webbutiker, hantera reklamationer och returer, komplettera beställningar med exempelvis svenska bruksanvisningar och packa om produkter i emballage med din logga.

Saknar du något? Vi har erfarenhet och resurser att lösa det mesta.

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Så här jobbar vi med 3pl:

  • Du skickar en order
  • Vi plockar och packar
  • Vi bokar frakt enligt ordern
  • Godset skickas till kund/butik

Du kan följa varje steg i processen online genom vårt ordersystem.