Med en inställning som gör skillnad

Vi såg runt 2010 att det saknades ett företag inom lager och logistik som hade fullt kundfokus. Därför startade vi Lagergruppen och idag är just god service och kundnytta våra viktigaste framgångsfaktor – vi har en inställning som gör skillnad. Genom åren har vi skaffat oss stor erfarenhet av gods, plock och pack, transporter och förvaring, men ser oss fortfarande som ett ungt och ambitiöst företag på väg uppåt.

Dagligen lastar och lossar vi gods från många delar av världen och bland våra kunder finns allt från världsomspännande koncerner till lokala företagare i Stockholmsregionen. Även många privatpersoner använder våra tjänster. Vi har också utvecklat verksamheten till en komplett samarbetspartner inom tredjepartslogistik, kampanjplanering och mässor.

Från magasinering till montering

Det bästa vi vet är att utveckla smarta koncept och hitta nya erbjudanden tillsammans med våra kunder. Ofta kan vi hjälpa till med förädlings- och monteringsarbeten, utöver våra vanliga tjänster inom lager och logistik. För oss är det personligt – det måste gå bra för våra kunder!

Våra viktigaste verktyg är kunskap, erfarenhet och kapacitet.

Saknar du något? Vi har erfarenhet och resurser att lösa det mesta.

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.